В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

среда, 27 мая 2020 г.

Red Pepper Hummus

Red Pepper Hummus
Roasted red bell peppers have a smoky yet sweet flavor that is enhanced by the creamy
chickpeas and tahini in this recipe. If you like spicy foods, add a bit of cayenne pepper. Start with 1/8 teaspoon and add more until it is as spicy as you like.

Red Pepper Hummus [Vegan]

Ingredients

  • 1 cup dried chickpeas
  • 4 cups water
  • 1 tablespoon plus 1/4 cup extra-virgin olive oil, divided
  • 1/2 cup chopped roasted red pepper, divided
  • 1/3 cup tahini
  • 1 teaspoon ground cumin
  • 3/4 teaspoon salt
  • 1/4 teaspoon ground black pepper
  • 1/4 teaspoon smoked paprika
  • 1/3 cup lemon juice
  • 1/2 teaspoon minced garlic

Preparation

  1. Place chickpeas, water, and 1 tablespoon oil in the Instant Pot. Close the lid, set steam release to Sealing, press the Manual button, and set time to 30 minutes.
  2. When the timer beeps, quick-release the pressure until the float valve drops. Press the Cancel button and open lid. Drain, reserving the cooking liquid.
  3. Place chickpeas, 1/3 cup roasted red pepper, remaining 1/4 cup oil, tahini, cumin, salt, black pepper, paprika, lemon juice, and garlic in a food processor and process until creamy. If hummus is too thick, add reserved cooking liquid 1 tablespoon at a time until it reaches desired consistency. Serve at room temperature, garnished with reserved roasted red pepper on top.
https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/red-pepper-hummus-vegan/

Комментариев нет:

Отправить комментарий