В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

четверг, 28 мая 2020 г.

Caesar Grilled Asparagus

Caesar Grilled Asparagus
Crisp, tender and smokey grilled asparagus in a caesar dressing with crunchy croutons and plenty of parmesan!

Caesar Grilled Asparagus

ingredients
    For the parmesan croutons:
  • 2 teaspoons olive oil
  • 1 small clove garlic, grated
  • 1 cup bread, cut into 1/2 inch cubes (gluten free for gluten free)
  • 1 tablespoon parmigiano reggiano (parmesan), grated
  • salt and pepper to taste
  • For the light caesar dressing:
  • 2 tablespoons Greek yogurt
  • 2 teaspoons buttermilk (or milk or water)
  • 2 teaspoons lemon juice (or white wine vinegar)
  • 1 small clove garlic, grated
  • 1 anchovy fillet, chopped
  • 1/4 teaspoon Worcestershire sauce
  • 1/4 teaspoon Dijon mustard
  • 1 tablespoon parmigiano reggiano (parmesan), grated
  • salt and pepper to taste
  • For the caesar grilled asparagus:
  • 1 1/2 pounds asparagus, trimmed
  • 1 tablespoon oil
  • salt and pepper to taste
  • 2 tablespoons parmigiano reggiano (parmesan), grated
  • fresh cracked black pepper to taste
directions
    For the parmesan croutons:
  1. Mix the oil and garlic and let sit for a while before straining the garlic from the oil, reserving it for the dressing.
  2. Toss the bread in the garlic oil, parmesan, salt and pepper, arrange in a single layer on a baking sheet and bake in a preheated 375F/190C oven until lightly golden brown, about 10-15 minutes, mixing half way through.
  3. For the light caesar dressing:
  4. Mix everything well.
  5. For the caesar grilled asparagus:
  6. Toss the asparagus spears in the oil, salt and pepper and grill over medium-high heat until crisp-tender and slightly charred.
  7. Serve topped with the caesar dressing, croutons, parmesan and fresh cracked black pepper to taste and enjoy!
https://www.closetcooking.com/caesar-grilled-asparagus/?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=20200521

Комментариев нет:

Отправить комментарий