В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

суббота, 30 мая 2020 г.

Parmesan and Herb Crusted Salmon with Lemon Cream Sauce

Parmesan and Herb Crusted Salmon with Lemon Cream Sauce
A quick and easy baked salmon topped with crispy panko and parmesan in bright and tasty lemon cream sauce.

Parmesan and Herb Crusted Salmon with Lemon Cream Sauce

ingredients
    For the salmon:
  • 1 1/2 pounds salmon (or trout, tilapia, cod, etc)
  • 2 tablespoons dijon mustard
  • 1 cup panko breadcrumbs (gluten-free for gluten-free)
  • 2 tablespoons butter, melted
  • 1/2 cup parmigiano reggiano (parmesan), grated
  • 2 tablespoons parsley, chopped
  • 2 tablespoons dill, chopped
  • zest of 1 lemon
  • salt and pepper to taste
  • For the lemon sauce:
  • 1 tablespoon butter
  • 1 shallot, finely diced
  • 1 gloves garlic, chopped
  • 1 cup heavy cream
  • 1 tablespoon dijon mustard
  • 1 tablespoon lemon juice
  • salt and pepper to taste
directions
  1. Spread the dijon mustard over the fish, press on the mixture of the breadcrumbs, butter, parmesan, parsley, dill, zest, salt and pepper, place on a baking sheet and bake in a preheated 400F/200C oven until the fish is just cooked and the breadcrumbs are lightly golden brown, about 10-15 minutes.
  2. For the lemon sauce:
  3. Melt the butter in a small saucepan over medium-high heat, add the shallots and cook for a minute, add the garlic cook for a minute, add the heavy cream, mix in the mustard, lemon juice salt and pepper, bring to a boil, reduce the heat and simmer for 2 minutes.
Option: Use a honey dijon sauce instead of just dijon to change things up a bit.
Option: Use regular breadcrumbs instead of pnako.
https://www.closetcooking.com/parmesan-and-herb-crusted-salmon-with/?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=20200528

Комментариев нет:

Отправить комментарий