В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

суббота, 30 мая 2020 г.

HOMEMADE CORN ICE CREAM

ImagenReceta
How to make homemade ice cream is perhaps one of the most frequent questions of the curious lovers of cooking. This recipe for homemade corn ice cream is very practical for you to try and make your own easy dessert .

HOMEMADE CORN ICE CREAM

Ingredients

8 Portions
  • 1 tablespoon butter
  • 3 cups whole corn kernels
  • 1 cup condensed milk
  • 2 cups whipping cream
  • 1/4 cups eggnog

Preparation

Heat a pot over medium heat with the butter and cook the corn until it softens. Remove and cool.
Blend the corn with the condensed milk until a homogeneous mixture is obtained.
Use the blender to double the volume of the whipping cream, add the previous preparation slowly while still whipping. Once integrated, pour into a mold and freeze until solidified.
Serve the ice cream with a little eggnog.
https://us.kiwilimon.com/recipe/desserts/cold-dessert-recipes/ice-cream/homemade-corn-ice-cream

Комментариев нет:

Отправить комментарий