В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

среда, 27 мая 2020 г.

Butter Shoyu Chicken

A white plate containing butter shoyu chicken.
Glazed with delicious soy-butter sauce, this easiest and tastiest Butter Shoyu Chicken recipe will win your family's heart!

Butter Shoyu Chicken

INGREDIENTS
  • 2-4 boneless skin-on chicken thighs (I used 2 thighs here but you can use up to 4 thighs with the amount of sauce in this recipe)
  • kosher/sea salt (use half for table salt)
  • freshly ground black pepper
  • 1 Tbsp neutral-flavored oil (vegetable, canola, etc)
  • 3 Tbsp sake (or water to steam)
  • 1 Tbsp unsalted butter
Sauce:
INSTRUCTIONS
  1. Gather all the ingredients.  Lightly sprinkle kosher salt and freshly ground black pepper on both sides of the chicken.
  2. In a large frying pan, heat oil on medium-high heat. If the chicken has skin, cook from the skin side first.
  3. When the bottom side is nicely browned, flip over and reduce heat to medium heat.
  4. Add sake and cook covered until liquid is almost gone.
  5. Remove the cover and cook until the chicken is almost cooked. Then wipe off excess oil on the frying pan with a paper towel.
  6. Add the sauce and coat the chicken well with the sauce using a spoon.
  7. When the sauce gets thicken and small bubbles appear in the pan, add the butter. Spoon the sauce over the chicken When the butter is melted, serve the chicken onto a plate. Pour some sauce over the chicken.
https://www.justonecookbook.com/butter-shoyu-chicken/

Комментариев нет:

Отправить комментарий