В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

суббота, 23 мая 2020 г.

Paper-Thin Asparagus With Butter & Soy Sauce


Paper-Thin Asparagus With Butter & Soy Sauce
This asparagus recipe—though it’s hardly a recipe, and more a single clause in Beard’s memoir Delights and Prejudices: “cut in paper-thin diagonal slices and tossed with butter and soy for two or three minutes in a hot skillet, which gives it a delightful texture”—is my best attempt at interpreting what the bachelor gourmand claims to have cooked for himself when he dined alone.

Paper-Thin Asparagus With Butter & Soy Sauce

Ingredients 
  • 2 tablespoons unsalted butter
  • 8 ounces asparagus, cut in paper-thin diagonal slices
  • Flaky sea salt and freshly ground black pepper
  • 1 tablespoon soy sauce
  • Cooked white rice, for serving
  • Directions
  • Heat a skillet over high heat and melt the butter. Add the asparagus, season with salt and pepper, and cook for 1 minute. Add the soy sauce and cook for another minute or so, until the butter and soy sauce bubble up into a sticky glaze. Serve with white rice.

https://food52.com/recipes/82732-asparagus-with-butter-soy-sauce-recipe?utm_campaign=20200522_eds_friday_nonbuyer&utm_medium=email&utm_source=Sailthru&utm_term=20394874

Комментариев нет:

Отправить комментарий