В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

пятница, 11 сентября 2020 г.

Brussels Sprouts, Apple and Brown Rice Salad

 

Combine shaved brussels sprouts, Granny Smith apple and brown rice for a tasty

side dish that’s ready in just 15 minutes.

Brussels Sprouts, Apple and Brown Rice Salad


Ingredients

1/4 cup plus 2 tablespoons extra-virgin olive oil

1/4 cup plus 2 tablespoons apple cider vinegar

Juice of 1 lemon

2 teaspoons Dijon mustard 

2 tablespoons grated fresh ginger

Kosher salt and freshly ground black pepper

4 cups Brussels sprouts

1 Granny Smith apple, unpeeled, cored and thinly sliced

1 cup cooked brown basmati rice, at room temperature

2 tablespoons finely chopped fresh flat-leaf parsley

Directions

In a large bowl, whisk together the olive oil, vinegar, lemon juice, mustard and ginger. Season with a pinch of salt and a twist of black pepper.

To shave the Brussels sprouts, use a food processor fitted with the slicing blade, a mandoline or a very sharp knife and a steady hand. Add the shaved Brussels sprouts to the bowl with the vinaigrette.

To the shaved Brussels sprouts, add the apple, brown rice and parsley and toss together. Taste and add salt and pepper if needed. 

Cook’s Note

Michael designed this as a lunch for the cookbook, but it’s also a great side dish. To make a single entrée portion, just cut the recipe in half.

Комментариев нет:

Отправить комментарий