В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

среда, 30 сентября 2020 г.

Smoky Corn and Potato Chowder

This smoky corn chowder encompasses the warm weather goodness of grilled corn. It's loaded with celery, onion, potatoes, and plenty of corn that's blended until smooth and creamy. Chili peppers add spice and the whole bowl is topped with more corn and a dash of paprika.

Smoky Corn and Potato Chowder [Vegan]

Ingredients

  • 2 3/4 cups corn kernels, fresh or frozen
  • 1/4 cup corn kernels, for topping soup
  • 2 cups potatoes, peeled and diced
  • 3 celery ribs, finely chopped
  • 1/2 cup onion, finely chopped
  • 2 cloves garlic, minced
  • 6-8 cups vegetable broth
  • 1-2 tablespoons canned adobo chili, depending on how much spice you like
  • 1/4 cup green onions, sliced for garnish
  • Paprika, for garnish

Preparation

  1. Sauté onion and celery 3-4 minutes on medium heat, until softened.
  2. Add garlic and chili and sauté 1 minute.
  3. Add 6 cups vegetable broth and potatoes and bring to a simmer.
  4. Cook for about 10 minutes, or until potatoes are tender.
  5. Add corn and cook for about 5 minutes.
  6. Using an immersion blender, blend soup to desired creaminess. I like mine a little chunky. Add additional vegetable broth, if needed.
  7. Add salt and pepper to taste
  8. Serve topped with green onions, paprika, and reserved corn.

Notes

Be careful not to blend too much, as the potato will get gummy.





Комментариев нет:

Отправить комментарий