В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

суббота, 26 сентября 2020 г.

Matsutake Gohan (Wild Pine Mushroom Rice)

A delicacy from Japan are highly prized by the Japanese for its distinct aromatic scent and flavor.

Matsutake Gohan (Wild Pine Mushroom Rice)

INGREDIENTS
Seasonings:
INSTRUCTIONS
  1. Rinse the rice under running water several times until the water is almost translucent and drain well.

  2. Trim off the bottom of the mushroom stems. Thoroughly clean the mushroom with damp towel or paper towel. Do not wash the mushroom. Slice lengthwise into ⅛” slices.

    Matsutake Gohan 1
  3. Put the rice and Seasonings in a rice cooker, and add dashi until a 3-cup line (you don't need to use all dashi).

  4. Add matsutake mushroom on top of the rice (do not mix!) and start cooking. Rice cookers these days include the soaking time; however, you can also soak rice for 15-30 minutes before cooking.

    Matsutake Gohan 2
  5. When the rice is cooked, mix it gently. Garnish with Mitsuba before you serve.

https://www.justonecookbook.com/matsutake-gohan/?utm_source=convertkit&utm_medium=email&utm_campaign=%F0%9F%8E%91Celebrate+Tsukimi+%28Mid-Autumn+Festival%29+%2B+%F0%9F%8E%81New+Giveaway+%2B+%F0%9F%8D%82New+England+Travel+Guide++%2B+%F0%9F%8D%A0Get+Excited+For+Fall+Cooking%20-%204506738 

Комментариев нет:

Отправить комментарий