В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

воскресенье, 20 сентября 2020 г.

Cochinita Pibil (Puerco Pibil)


A tasty slow roasted pork marinated in sour oranges and red annatto seeds.

Cochinita Pibil (Puerco Pibil)

ingredients
  • 2 tablespoons annatto or achiote seeds
  • 1 teaspoon oregano
  • 1 teaspoon black peppercorns
  • 1/2 teaspoon cumin seeds
  • 1 clove
  • 2 allspice berries
  • 1/2 teaspoon cinnamon
  • 1 teaspoon salt
  • 6 cloves garlic, chopped
  • 3/4 cup seville orange juice or 1/2 cup lime juice and 1/4 cup orange juice
  • 1 3 pound pork butt
  • banana leaves or foil
directions
  1. Grind the annatto seeds, oregano, peppercorns, cumin, clove, allspice and cinnamon in a grinder until powdered.
  2. Blend the ground mixture along with the salt, garlic and orange juice in a blender. (If possible let sit overnight and blend again.)
  3. Cut the pork into 1 inch cubes and marinate in the mixture, covered, in the fridge for several hours to overnight.
  4. Wrap the pork along with the marinade in banana leaves or foil and place it in a large baking dish.
  5. Bake in a preheated 325F/170C oven until falling apart tender, about 3-4 hours.

https://www.closetcooking.com/cochinita-pibil-puerco-pibil/?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=20200918 

Комментариев нет:

Отправить комментарий