В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

среда, 23 сентября 2020 г.

Oven-Dried Crispy Onions


If you’re planning on making a green bean casserole, then you’ll want to make

these ahead of time to adorn the top of your wonderful casserole creation! Crispy, crunchy, and tasty.

Oven-Dried Crispy Onions [Vegan]

Ingredients

  • 2 onions
  • sprinkle of your favorite salt-free all purpose seasoning

Preparation

  1. Peel the onions and slice them crossways into rings about 1/4-1/2” thick.
  2. Separate and scatter them on a parchment-lined baking sheet.
  3. Sprinkle with seasoning of your choice.
  4. Bake on “WARM” setting until dried and crunchy, 5-6 hours, possibly longer if the ambient humidity in your house is high. Don’t get impatient and turn the heat up. They WILL burn and become bitter if cooked on too high of a temperature.
  5. That’s it! Pretty simple and so much healthier than the store-bought version. Store the onions in an airtight container, preferably with a silica gel packet to keep them crispy.

https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/oven-dried-crispy-onions-vegan/ 

Комментариев нет:

Отправить комментарий