В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

суббота, 26 сентября 2020 г.

Grilled Sanma

Sanma or Pacific Saury is fish that becomes available in fall, and literary means “autumn sword fish” in reference to sanma season and its body shape resembling a sword.

Grilled Sanma

INGREDIENTS
INSTRUCTIONS
  1. Gather all the ingredients.

    Grilled Sanma Ingredients
  2. Rinse the fish in cold running water and pat dry. Sprinkle sea salt on both side of fish. Set aside for 10 minutes. This will dehydrate the fish.
  3. To avoid the fish skin bursting during grilling, insert a sharp knife next to the gill and score lengthwise (see below).
  4. The fish has a line running across its body where you need to score so just follow that line.
  5. Repeat on the other side.
  6. Start the grill.
  7. Place the sanma on the grill. Face down the side that is going to be showing when you serve. Grill about 8-10 minutes each side.
  8. Grill over strong heat but no flame. When charcoal gets too hot and the fish is about to catch fire, sprinkle some water on the flame so the fish doesn’t get burnt. This is common since Sanma is fatty.
  9. Around 8-10 minutes, the eye turns white, and that’s the sign it’s cooked. Flip the fish carefully just once.
  10. Grill the other side for 8-10 minutes and serve on a plate.
  11. Right before you serve, grate daikon. Squeeze liquid out gently and serve next to lemon wedges. Pour soy sauce over the grated daikon and place it on top of fish to eat together.

https://www.justonecookbook.com/grilled-sanma/?utm_source=convertkit&utm_medium=email&utm_campaign=%F0%9F%8E%91Celebrate+Tsukimi+%28Mid-Autumn+Festival%29+%2B+%F0%9F%8E%81New+Giveaway+%2B+%F0%9F%8D%82New+England+Travel+Guide++%2B+%F0%9F%8D%A0Get+Excited+For+Fall+Cooking%20-%204506738 

Комментариев нет:

Отправить комментарий