В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

пятница, 25 сентября 2020 г.

Coconut Creamed Beet Greens with Toasted Buckwheat and Macadamia Nuts


Coconut-creamed beet greens with toasted buckwheat & macadamia nuts –

creamy, nutty and mildly sweet, this dish is a clean comfort food.

Coconut Creamed Beet Greens with Toasted Buckwheat and Macadamia Nuts [Vegan]

Ingredients

  • 2 bunches of beet leaves
  • 5-6 medium beets
  • 3/4 cup coconut milk
  • 1/4 cup toasted buckwheat groats
  • 1 tablespoon coconut oil
  • 5-6 garlic cloves
  • a handful of macadamia nuts

Preparation

To cook the buckwheat:

  1.  
    Bring 1/2 cup of salted water to a boil, and add the toasted buckwheat groats.  Cook for 20 minutes, until the liquid is absorbed, and the buckwheat is soft.  Add a little coconut oil, and stir to mix well.

To roast the beets:

  1.  
    Preheat oven to 425ºF.
  2.  
    Cut the beets into 1/4-inch thick slices, brush with olive oil, and sprinkle with salt.  Roast for 20-25 minutes, or until soft when pricked with a fork.

To make the greens:

  1.  
    Chop the beet greens, and roughly separate the stems from the leaves.
  2.  
    Heat the coconut oil, and add the chopped stems first.  Cook for 7-8 minutes, stirring occasionally.
  3.  
    Add the chopped leaves, some salt, and cook for a few more minutes.
  4.  
    Pour 3/4 cup water to the beet greens, and continue to cook on low heat, until the liquid is absorbed, and the greens are soft.
  5.  
     Add the coconut milk, the pressed garlic, and cook for another 5 minutes.
  6.  
    To serve: divide the buckwheat groats among 2 plates.  Top with the creamed greens, the roasted beets, and sprinkle macadamia nuts on top.  Optionally drizzle some coconut cream.

    https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/coconut-creamed-beet-greens-with-toasted-buckwheat-and-macadamia-nuts-vegan/ 

    Комментариев нет:

    Отправить комментарий