В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

понедельник, 21 сентября 2020 г.

Cookie Dough Milkshake


Yep, you read right, all the flavors of a cookie dough in drinkable form, complete

with a mini cookie on top, chocolate drizzle and some dairy free whipped cream. This recipe is a winner! Thick and creamy, gently infused with vanilla, cinnamon and nutmeg and sweetened naturally with medjool dates.

Cookie Dough Milkshake [Vegan]

Ingredients

For the Milkshake:

  • 2 frozen bananas
  • 4 cups filtered water
  • 1 cup oats
  • 3 tablespoons chia seeds
  • 5 dates, pitted
  • 1 tablespoon peanut butter
  • 1 teaspoon maca powder (optional)
  • 1 teaspoon vanilla
  • 1 teaspoon cinnamon
  • Super tiny pinch of nutmeg
  • 1/2 cup cashews, soaked for 30 mins in boiling water

For the Topping:

Preparation

  1. Melt chocolate for decorating the glasses over a bain marie (in a small bowl over a small pan of simmering water). Once melted, allow to cool for a minute or two then drizzle round the edge of your glasses.
  2. Add all ingredients apart from the cashews to a food processor or blender. Blend on high until smooth and creamy. Pour 2/3 of the shake into glasses and set aside in the fridge to chill and thicken for 5-10 minutes. Add drained cashews to the remaining shake in the blender and process until smooth. Top up the glasses with the cashew shake.
  3. Before serving, top with a cookie, a generous amount of dairy free whipped cream and a little chopped chocolate.

https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/cookie-dough-milkshake-vegan/ 

Комментариев нет:

Отправить комментарий