В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

среда, 16 сентября 2020 г.

Eggplant, Onion, and Tomato Stew


This Eggplant Stew is really simple to make and only takes a few ingredients!

Just grab some eggplants, tomatoes, onions, tomato paste, and spices and you’re good to go. So healthy and delicious––what’s not to love? It’s a one-pot meal and after dicing your fresh veggies and simmering them for about 20 minutes, it’s ready to enjoy. Eggplant stew great on its own, but can also be enjoyed over quinoa, brown rice, or even pasta. Try it out!

Eggplant, Onion, and Tomato Stew [Vegan, Paleo]

Ingredients

  • 1 organic eggplant (medium, unpeeled, and diced)
  • 2 organic roma tomatoes (small, diced)
  • 1 organic onion (small, diced)
  • 1 jar organic tomato paste (7 ounce glass jar or 8 ounce can)
  • 1 teaspoon organic cumin powder
  • 1 pinch organic cayenne pepper
  • 1 teaspoon pink himalayan salt
  • 1/2 cup purified or distilled water

Preparation

  1. Prepare the veggies: dice the unpeeled eggplant, tomatoes, and onions into small pieces. Set aside.
  2. In a large saucepan or skillet, add the tomato paste, cumin, pink himalayan salt, cayenne pepper, and water and stir well.
  3. Add the veggies and bring to a boil.
  4. Reduce heat to simmer. Cover and cook for 20-25 minutes or until the eggplant are tender.
  5. Serve plain or over quinoa, rice or your favorite grain.

https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/eggplant-onion-and-tomato-stew/ 

Комментариев нет:

Отправить комментарий