В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

пятница, 11 сентября 2020 г.

Grilled Veggies

 

Molly flavors bok choy and scallion with rice vinegar, chile oil and salt in this simple,

easy side.

Grilled Veggies

Ingredients

Olive oil, for the pan

3 tablespoons rice vinegar 

1 tablespoon chile oil 

Kosher salt 

4 baby bok choy, cut in half lengthwise 

5 scallions 

1/2 tablespoon toasted sesame seeds 

Directions

Heat a grill pan over medium-high heat. Brush with olive oil.

Mix rice vinegar, chile oil and salt together in a medium bowl. Add bok choy and scallions and toss to coat.

Place bok choy and scallions on the grill pan and cook until char marks appear, flipping once, about 6 minutes total.

Remove to a platter, then drizzle with remaining sauce mixture and sesame seeds.

Комментариев нет:

Отправить комментарий