В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

четверг, 17 сентября 2020 г.

Herbed Cashew Cheese


Cashews make a fantastic base for many raw food recipes, like this herbed cashew

cheese. In addition to zinc from nutritional yeast and cashews, it contains apple cider vinegar and fresh herbs, which are alkalizing. Goji berries add sweetness, but you can swap it out for your favorite dried berry, eat it plain, or add sun-dried tomatoes to make it savory.

Herbed Cashew Cheese [Vegan]

Ingredients

  • 1 1/2 cups soaked cashews
  • 1 teaspoon onion powder
  • 1/2 teaspoon Celtic salt
  • 1/2 cup apple cider vinegar
  • 1/4 cup nutritional yeast
  • 1 handful minced fresh herbs (chives, dill, coriander, parsley)
  • Goji berries, optional

Preparation

  1. Place the cashews in a bowl with filtered water and soak overnight. Drain and rinse with filtered water.
  2.  Process all ingredients in a food processor or mixer until smooth and press into a mould.
  3.  Refrigerate for an hour until the cheese hardens.
  4.  Sprinkle with dried herbs and serve with veggie sticks, bread or crackers.
  5.  Keep in an airtight container in refrigerator for up to seven days.

https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/herbed-cashew-cheese/ 

Комментариев нет:

Отправить комментарий