В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

вторник, 1 сентября 2020 г.

HOMEMADE HUEVOS RANCHEROS

ImagenReceta
A traditional egg ranch tender, accompanied with a crispy synchronized ham and cheese and a spicy ranchera sauce. Enjoy the different textures of this dish.

HOMEMADE HUEVOS RANCHEROS

Ingredients

4 Portions
  • 3 tomatoes, (for the sauce)
  • 3 serrano peppers, (for the sauce)
  • 1/4 onions, (for the sauce)
  • 1 clove garlic, (for the sauce)
  • 1 tablespoon oil, (for the sauce)
  • 1 tablespoon salt
  • 1/2 teaspoons black pepper, (for the sauce)
  • 4 tablespoons oil
  • 8 corn tortillas
  • 8 eggs
  • 1/2 teaspoons salt
  • 1/4 teaspoons black pepper
  • 1/2 tablespoons oil
  • 1 can bean, (440 g)

Preparation

In a comal over medium heat, pat the tomatoes, chilies, onion and garlic.
Blend the ingredients until you get a homogeneous mixture.
Heat the oil in a pot over medium heat, and add the sauce. Let it boil and fry for 5 minutes. Season and reserve.
In a skillet over medium heat, heat the oil and fry the corn tortillas 1 minute. Drain on absorbent paper and reserve.
In the same pan, fry the eggs to taste and season.
Reheat the beans in a pan with oil. Reservation.
Serve two tortillas in an extended dish, place two eggs on top and serve with ranchera sauce and beans.

https://us.kiwilimon.com/recipe/main-dishes/mexicans/homemade-huevos-rancheros

Комментариев нет:

Отправить комментарий