В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

пятница, 11 сентября 2020 г.

Honey Garlic Chicken

Honey Garlic Chicken

A quick and easy chicken dish in a tasty honey and garlic sauce!

Honey Garlic Chicken

ingredients
  • 2 tablespoons oil
  • 1 pound chicken breasts or thighs, boneless and skinless
  • 6 cloves garlic, chopped
  • 1 pinch red pepper flakes (optional)
  • 1/3 cup chicken broth (or water)
  • 1/3 cup honey
  • 1 tablespoon rice wine vinegar (or apple cider vinegar, or white vinegar)
  • 1 tablespoon soy sauce
  • 1 tablespoon butter (optional)
directions
  1. Heat the oil in a pan over medium-high heat, add the chicken and cook until lightly golden brown and cooked through, about 2-4 minutes per side, before setting aside.
  2. Reduce the heat to medium, add the garlic and red pepper flakes and cook until fragrant, about 30 seconds.
  3. Add the broth, honey, vinegar, soy sauce and chicken, bring to a simmer and cook for 5 minutes.
  4. Turn off the heat, melt the butter into the sauce and enjoy!
Option: For a crispy coating, dredge the chicken in flour or cornstarch before frying in oil.
Option: Cut the chicken into bite sized pieces!

https://www.closetcooking.com/honey-garlic-chicken/?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=20200909 

Комментариев нет:

Отправить комментарий