В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

вторник, 15 сентября 2020 г.

MARZIPÁN ATOLE


Prepare this traditional drink, a delicious Marzipan Atole. This is an easy recipe that you can prepare for any day, especially in the celebrations of the Day of the Dead or Christmas. Mexican Marzipan is a sweet made from peanuts, very rich in healthy fats. For this Mexican Marzipan Atole we recommend making an infusion of cinnamon to provide a delicious touch of this spice.

MARZIPÁN ATOLE

Ingredients

8 Portions
  • 4 cups milk
  • 1 cup Water
  • 1/2 cups evaporated milk
  • 1/2 cups condensed milk light
  • 5 Marzipan
  • 5 tablespoons cornstarch
  • 1 raja cinnamon, to cook the atole and to serve

Preparation

Blend the whole milk with water, evaporated milk, condensed milk, Mexican marzipan, corn starch until a homogeneous mixture is obtained.
Heat a pot over medium heat, pour the previous preparation, add the cinnamon and cook until thick, serve the atole and enjoy warm.

https://us.kiwilimon.com/recipe/drinks/mexican-beverages/marzipan-atole 

Комментариев нет:

Отправить комментарий