В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

суббота, 19 сентября 2020 г.

Yuzu Ice Cream

Treat yourself with this sweet and refreshing homemade yuzu ice cream made with yuzu cha (marmalade). 

Yuzu Ice Cream 

INGREDIENTS
  • 4 large egg yolks (See Notes)
  • ¾ cup sugar (¾ cup = 156g)
  • 2 cup whole milk
  • 1 cup heavy (whipping) cream
  • 4 Tbsp Yuzu Tea (or use Yuzu Cha, Yujacha, Citron Tea, use more for garnish)
  • Pinch kosher/sea salt (I use Diamond Crystal; Use half for table salt)
INSTRUCTIONS
  1. Gather all the ingredients. 

    Yuzu Ice Cream Ingredients
  2. In a mixing bowl, beat the egg yolks and sugar at medium-high speed until fluffy (it’ll take about 2-3 minutes).
  3. In a medium saucepan, bring the milk to a simmer (do NOT let the milk boil).
  4. SLOWLY add the warm milk into the egg mixture whisking constantly at the lowest speed (pour in spoonful by spoonful at the beginning). Once the mixture gets warmed up, slowly pour the rest of milk and mix all together.
  5. Transfer the custard back into the saucepan. Cook over medium heat, stirring constantly with a silicon spatula, until thick enough to coat the back of the spatula, about 4-5 minutes or so. NEVER let the custard boil because your custard will turn into scrambled eggs.
  6. Pour the heavy cream into a medium size glass bowl, set on ice over a larger bowl. Set a mesh strainer on top of the ice bathed heavy cream bowl and pour the custard into the heavy cream.
  7. Whisk in Yuzu Tea and salt. Stir until cool over the ice bath and chill the custard thoroughly in the refrigerator.
  8. Pour the custard into ice cream maker and process the mixture in the ice cream maker according to manufacturer’s instructions (usually about 25 minutes). Transfer the ice cream to an airtight container and freeze until firm.
  9. Serve yuzu ice cream and garnish with yuzu tea.

https://www.justonecookbook.com/yuzu-ice-cream/ 

Комментариев нет:

Отправить комментарий