В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

среда, 16 декабря 2020 г.

All Purpose Miso Sauce


Use this All-Purpose Miso Sauce to make simple glazes, marinades, dressings, or dipping sauces. Add it to protein, vegetables, and pretty much everything!

All Purpose Miso Sauce

INGREDIENTS
  • 1 cup miso (I used Hikari Miso® Organic Red Miso) (300-320 g)
  • 1 cup mirin (240 ml)
  • ½ cup sake (120 ml)
  • 2 Tbsp sugar (30 g)
INSTRUCTIONS
  1. Gather all the ingredients.

    All-Purpose Miso Sauce Ingredients
  2. Add all the ingredients in a small saucepan. 

  3. Whisk all together and bring the sauce to boil over medium heat.

  4. Once bubbling, reduce the heat to low and simmer for 20-30 minutes until thickened.

  5. Keep in the airtight container and store in the refrigerator for up to 2 months.

https://www.justonecookbook.com/all-purpose-miso-sauce/ 

Комментариев нет:

Отправить комментарий