В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

среда, 16 декабря 2020 г.

Homemade Tonkatsu Sauce


This recipe shows you how to make a quick & easy Tonkatsu Sauce from scratch. Serve it with tonkatsu or other deep fried dishes. 

Homemade Tonkatsu Sauce 

INGREDIENTS
  • 1 Tbsp ketchup (Some ketchup is sweeter than others, so please adjust the amount of sugar)
  • 2 ½ tsp Worcestershire sauce (I use Japanese brand "Bulldog" Worcestershire sauce (Usuta-so-su, ウスターソース), which is milder and less sour than Lea & Perrins Worcestershire sauce. Please adjust the taste.)
  • 1 ½ tsp oyster sauce (If you're allergic to shellfish, use LEE KUM KEE Vegetarian Stir-Fry Sauce)
  • 1 ⅛ tsp sugar (Add more sugar, if needed)
INSTRUCTIONS
  1. Combine all the ingredients in a small bowl and whisk together. Adjust the sauce according to your liking.
To Store
  1. You can store in an airtight container and keep in the refrgerator for up to 2-3 weeks or freezer for 3-4 months.

https://www.justonecookbook.com/tonkatsu-sauce-recipe/ 

Комментариев нет:

Отправить комментарий