В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

четверг, 3 декабря 2020 г.

Carrot and Soba Noodles With Sea Vegetables


This is the recipe to try when you're looking to make something new that doesn't

require a lot of time and energy. This quick and easy dish will satisfy your umami cravings and keep you full.

Carrot and Soba Noodles With Sea Vegetables [Vegan]

Ingredients


For the Soba:
  • 2 tablespoons dried hijiki
  • 2 servings of soba noodles
  • 1 carrot
  • 2 garlic cloves
  • 2.11 ounces tempeh
For the Sauce:
  • 2 tablespoons soy sauce
  • 2 teaspoon maple syrup
  • 1 tablespoon mirin

Preparation


To Make the Soba:
  1. Put the dried hijiki in a bowl and cover with a cup of water. Let hijiki rehydrate for at least 30 minutes, then drain.
  2. Bring a pot of water to a boil, add the soba noodles, and give them a quick stir so they're submerged in water. Reduce heat to medium and cook for 5 minutes. Drain, rinse, and transfer to a pot of cold water. Wash the noodles using your hands to remove the excess starch, drain and set aside.
  3. Julienne the carrot, chop the garlic cloves and cut the tempeh into small cubes. Before moving on to the next step, make the sauce.
  4. Heat a pan with a drizzle of oil at medium heat and sauté the garlic for a minute until fragrant. Add the tempeh as well as the julienned carrot and cook for 2-3 minutes. Pour the sauce and cook for an additional 5 minutes until the tempeh and carrots are cooked. Remove from heat and add the soba noodles, as well as the hijiki. Stir well and divide into 2 plates, season with some Sichuan pepper.
To Make the Sauce:
  1. To make the sauce, combine the  soy sauce, maple syrup, and mirin together.

https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/carrot-and-soba-noodles-with-sea-vegetables/ 

Комментариев нет:

Отправить комментарий