В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

среда, 16 декабря 2020 г.

Homemade Unagi Sauce


Sweet, savory, and full of flavor, this delicious Homemade Unagi Sauce is the dream sauce for eel and BBQ dishes!

Homemade Unagi Sauce

INGREDIENTS
INSTRUCTIONS
  1. Gather all the ingredients.

    Unagi Sauce Ingredients
  2. In a small saucepan, add mirin, sake, sugar. Turn on the heat to medium heat and whisk all the mixture.

  3. Then add soy sauce and bring it to a boil. Once boiling, reduce heat to the low heat and continue simmering for 10 minutes. Toward the end of cooking, you will see more bubbles.

  4. Turn off the heat and let cool. The sauce will thicken more as it cools. You can store the sauce in an airtight jar and keep in the refrigerator for up to 2-3 months.


https://www.justonecookbook.com/unagi-sauce-2/ 

Комментариев нет:

Отправить комментарий