В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

среда, 16 декабря 2020 г.

Yakiniku Sauce


Yakiniku sauce is a sweet & flavorful Japanese BBQ sauce. It's perfect for dipping thinly sliced of well marbled short rib and other grilled goodies.

Yakiniku Sauce

INGREDIENTS
For the Sauce
INSTRUCTIONS
Make the Sauce A Day Before
  1. Gather all the ingredients. I highly recommend the sauce a day before.

    Yakiniku Tare Ingredients
  2. In a small saucepan, add sake, mirin, sugar, rice vinegar, soy sauce, miso, katsuobushi, and simmer for 1 ½ minute.

  3. Strain the sauce. If you plan to preserve the sauce for a longer time, pour the sauce in a mason jar (or airtight container) and do not add grated apple and sesame seeds (next step) yet. It will last longer without a grated apple. Keep refrigerated for up to a month.

  4. Add the sesame seeds and grated apple to the sauce. Now it's ready to use. I recommend keeping the sauce sit overnight in the refrigerator for melding all the flavors together.

To Store
  1. Store in the refrigerator and use it within 3 days.

https://www.justonecookbook.com/yakiniku-sauce/ 

Комментариев нет:

Отправить комментарий