В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

четверг, 10 декабря 2020 г.

TUNA SALAD ROLLS

These tuna-stuffed lettuce rolls are a different way to eat salad and have a light lunch or dinner. This canned tuna recipe includes ingredients you have in your refrigerator and is done in just 15 minutes. Enjoy them very cold.

TUNA SALAD ROLLS

Ingredients

4 Portions
  • 2 cups canned tuna, drained
  • 1/4 cups celery, finely chopped
  • 1/2 cups red onion, in strips
  • 1/2 cups tomtato, in cubes
  • 1/4 cups whole kernel corn, yellow drained
  • 1/2 cups cucumber, in cubes
  • 1/2 cups cheddar cheese, grated
  • 1/4 cups parsley, finely chopped
  • 1 cup mayonnaise
  • 3 pickled jalapeño peppers, diced
  • 2 tablespoons vinegar, or pickled jalapeño pepper
  • 1 tablespoon lemon zest
  • to taste salt
  • to taste black pepper
  • 1 Romaine lettuce, leaves
  • enough parsley, to decorate
  • enough cambray potato, sauteed, to accompany

Preparation

In a bowl, mix the canned tuna together with the celery, red onion, tomato, yellow corn, cucumber, cheddar cheese, parsley, mayonnaise, jalapeño peppers, chili vinegar and lemon zest . Season with salt and pepper and integrate.
Separate the romaine lettuce leaves, try not to break them. With the help of a knife, cut the excesses of the lettuce and form a square. Fill each sheet with the tuna salad and roll. Refrigerate for a few minutes.
Serve accompanied by sautéed chambray potatoes.

https://us.kiwilimon.com/recipe/fish-and-seafood/tuna-salad-rolls-36776 

Комментариев нет:

Отправить комментарий