В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

вторник, 16 мая 2017 г.

Broccoli Stalk Rice

Broccoli is a staple of any vegetable enthusiast but it's always frustrating to be left with a giant stalk and nothing to do with it – this recipe solves that problem. This recipe uses the stalks from the broccoli to make a delightful rice that's very similar in texture to cauliflower rice and it cuts down on your food waste in the bargain. This rice is the perfect foundation to any meal you can imagine, so get creative.

BROCCOLI STALK RICE [VEGAN, GLUTEN-FREE]

INGREDIENTS

  • 3 broccoli stalks
  • 1/4 cup diced red bell pepper
  • 1 teaspoon dried minced onion (or 1/4 cup fresh, minced)
  • 1 teaspoon seasoning of your choice

PREPARATION

  1. Using a vegetable peeler or a knife, remove the tough outer layer of the broccoli stalks.
  2. Chop the stalks into even-sized chunks, about 1-2 inches long.
  3. Place them in a food processor and pulse them until you have pieces the size of rice – it doesn’t take long.
  4. Place all ingredients in a sauté pan and water sauté until they’re slightly tender.
http://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/broccoli-stalk-rice/?utm_source=Green+Monster+Mailing+List&utm_campaign=d17d8a9978-NEWSLETTER_EMAIL_CAMPAIGN&utm_medium=email&utm_term=0_bbf62ddf34-d17d8a9978-106919241

Комментариев нет:

Отправить комментарий