В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

пятница, 26 мая 2017 г.

Asparagus Soup With Wild Garlic

This recipe uses simple ingredients to make a delicious soup with a light broth and an excellent flavor. The tender shoots of asparagus, slices of carrots, and hunks of potatoes are performed by the fresh garlic, savory vegetable broth, and just a touch of nutmeg.

ASPARAGUS SOUP WITH WILD GARLIC [VEGAN, GLUTEN-FREE]

INGREDIENTS

  • 1.1 pounds white asparagus, peeled and cut into pieces
  • 1.6 pounds potatoes diced, peeled
  • 6 1/3 cups vegetable broth
  • 7 ounces wild garlic
  • 2 tablespoons of coconut oil
  • 2 carrots diced
  • 1 teaspoon of birch sugar
  • Nutmeg, to taste
  • Salt and pepper, to taste

PREPARATION

  1. Heat some oil in a saucepan, add the asparagus and fry it with some salt for  2 – 3 minutes and fry with some salt and birch sugar.
  2. Now pour the broth over the asparagus and bring it to a boil before reducing it to a simmer.
  3. Once the asparagus is cooked to your liking, pull it out of the soup and set it aside.
  4. Add the potato and carrot cubes and simmer them in the broth. Just before the vegetables are cooked, finely chop the wild garlic and add it to the soup.
  5. Season the soup with salt, pepper, and nutmeg.
http://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/asparagus-soup-with-wild-garlic/?utm_source=Green+Monster+Mailing+List&utm_campaign=beaecac18d-NEWSLETTER_EMAIL_CAMPAIGN&utm_medium=email&utm_term=0_bbf62ddf34-beaecac18d-106919241

Комментариев нет:

Отправить комментарий