В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

суббота, 13 мая 2017 г.

Creamy Lemon Parmesan Mushrooms

Creamy Lemon Parmesan Mushrooms – BEST mushrooms you’ll ever make. Soaked in a creamy, cheesy and lemony Parmesan sauce. Perfect recipe that takes 15 mins!

Creamy Lemon Parmesan Mushrooms

Ingredients:
2 tablespoons olive oil
4 cloves garlic, minced
16 oz brown mushroooms (or white mushrooms), cleaned and stems trimmed
1 cup chicken broth
1/2 cup heavy whipping cream
1/4 teaspoon salt
3 dashes smoked Paprika
1 tablespoon fresh oregano
1/2 cup shredded Parmesan cheese
1/2 tablespoon lemon juice
Lemon wedges, for garnish
Method:
Heat up a skillet on medium heat. Add the olive oil and saute the garlic until slightly browned. Add the mushrooms and stir a few times. Add the chicken broth, heavy whipping cream, salt, smoked paprika and oregano. Stir to combine all the ingredients well. Add the Parmesan cheese and cook until the cheese melts. Stir in the lemon juice. Remove from heat, garnish with lemon wedges and serve immediately.
http://rasamalaysia.com/creamy-lemon-parmesan-mushrooms/

Комментариев нет:

Отправить комментарий