В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

суббота, 20 мая 2017 г.

Strawberry Tiramisu

This unique take on tiramisu skips the espresso for another eclectic combination of flavors. The parfait-style dish starts with a crumbly base of vegan biscuits, continues with some raw cacao powder and velvety coconut whipped cream, and finishes with a healthy dollop of fresh strawberries mixed with coconut sugar. Yum!

STRAWBERRY TIRAMISU [VEGAN]

INGREDIENTS

  • 1 13-ounce can of coconut cream, refrigerated overnight
  • 3 of your favorite vegan biscuits, crumbled, or 3 tablespoons raw buckwheat groats
  • 2 tablespoons coconut sugar
  • 1 1/2 cups fresh strawberries, roughly chopped and mashed
  • 3 teaspoons raw cacao powder, plus more for sprinkling

PREPARATION

  1. Put your coconut cream (without the liquid) in a high-speed blender and blend to obtain some coconut whipped cream. Set aside.
  2. In three little cups, set up a base of biscuit or buckwheat groats.
  3. Add about a teaspoon of cacao powder in each cup.
  4. Separate your coconut whipped cream in 3 servings and add them in each cup.
  5. Sprinkle one layer of cacao powder on top of the cream.
  6. Finish with the strawberry mash.
http://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/strawberry-tiramisu/

Комментариев нет:

Отправить комментарий