В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

воскресенье, 13 сентября 2020 г.

Chicken Shiso Gyoza with Yuzu Kosho & Ponzu Sauce


Quick & easy chicken gyoza! Instead of folding pleats, just fold in half to speed up

the process. Then pan-fry and steam till chicken is cooked through. 

Chicken Shiso Gyoza with Yuzu Kosho & Ponzu Sauce 

INGREDIENTS
Seasonings:
Dipping Sauce:
INSTRUCTIONS
  1. Gather all the ingredients.

    Chicken Shiso Gyoza Ingredients
  2. Cut the chicken into bite size pieces. To cook the chicken faster and at an equal rate, make sure to cut into uniform sizes. I also use “Sogigiri” Japanese cutting technique (slice diagonally when cutting) to create a large surface of the chicken.

  3. Season the chicken with freshly ground black pepper and kosher salt. Transfer the chicken to a small bowl.

  4. Add 1 tsp sesame oil and 1 tsp soy sauce to the chicken and mix well together. 

  5. Place a shiso leaf on a gyoza wrapper, and put a few pieces of chicken on top.  

  6. Fold in half and press gently.  

  7. In a non-stick frying pan, heat 1 Tbsp sesame oil over medium heat. Place the gyoza on the pan in a single layer without over-wrapping. 

  8. Cover to cook until nicely browned. Then turn it over and cover to cook again. 

  9. When the chicken is cooked through, uncover and cook 1-2 minutes till the gyoza become crispy. Put some ponzu in a small bowl and put a small amount of yuzu kosho on the edge of the bowl or on a plate. If you have extra gyoza wrappers, you can put cheese inside and cook the same way in the pan. Kids love them!

https://www.justonecookbook.com/chicken-shiso-gyoza-with-yuzu-kosho-ponzu-sauce/ 

Комментариев нет:

Отправить комментарий