В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

воскресенье, 13 сентября 2020 г.

Hamachi Teriyaki (Yellowtail) with Yuzu Kosho


Hamachi teriyaki is one of my mom's signature dish and I remember eating this dish

often while I was growing up in Japan. We call Hamachi "Buri" when the fish is longer than 30 inches. Compared to Hamachi Kama (Yellowtail Collar), the fillet part is not as fatty and soft, but it tastes very good. Both Buri and Hamachi are very common and popular fish in Japan.

Hamachi Teriyaki (Yellowtail) with Yuzu Kosho

INGREDIENTS
  • 2 fillet Hamachi (Yellowtail, Buri)
  • freshly ground black pepper
  • all-purpose flour (plain flour)
  • 1 Tbsp neutral-flavored oil (vegetable, canola, etc)
  • 1 clove garlic (sliced)
  • 1 Tbsp unsalted butter
  • 1 green onions/scallions (finely chopped)
Seasonings:
INSTRUCTIONS
  1. Gather all the ingredients.

  2. Sprinkle freshly ground black pepper on both sides of the fish. Then sprinkle flour and remove excess.
  3. In a large skillet, heat oil on medium high and sauté garlic until fragrant.
  4. In the skillet, place the fish with the skin side facing down (this side will be the top at the end). Cook until nicely browned.
  5. Flip over and cook the other side.
  6. When the fish is almost cooked, add the seasonings and butter.
  7. Serve and garnish green onions on top.

https://www.justonecookbook.com/hamachi-yellowtail-teriyaki-with-yuzu-kosho/ 

Комментариев нет:

Отправить комментарий