В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

воскресенье, 13 сентября 2020 г.

Gyutan (BBQ Beef Tongue)

Gyutan in a bowl and sake cups on a table.

Delicious gyutan recipe, barbecue sliced beef tongue marinated in yuzu pepper,

onion, sesame oil and soy sauce.

Gyutan (BBQ Beef Tongue) 

INGREDIENTS
  • ¼ lb beef tongue slices (you can purchase it in Japanese supermarket)
Seasonings:
  • 1 Tbsp yuzu kosho (each brand of yuzu kosho has different in spices, please adjust)
  • 1 Tbsp soy sauce
  • ½ Tbsp sake
  • ½ Tbsp sesame oil (roasted)
  • ½ tsp . yuzu juice/yuzu extract (or lemon juice)
  •  onion (optional)
  • freshly ground black pepper
INSTRUCTIONS
  1. Gather all the ingredients.

    Gyutan (BBQ Beef Tongue) Ingredients
  2. Combine all the seasonings in a small bowl and whisk together.
  3. Spread the sauce on the container.
  4. Spread the beef tongue without overwrapping each other and pour the rest of the sauce on top.
  5. If you like, you can grate onion on top and marinade the beef tongue for at least 30 minutes. Do not over marinade since the tongue will become too salty.
  6. Start the grill, preferably over charcoal.
  7. Grill on high heat for 1-2 minutes.
  8. Flip the meat and cook for another 1-2 minutes. Serve immediately with small amount of yuzu kosho on the side.

https://www.justonecookbook.com/gyutan-bbq-beef-tongue/ 

Комментариев нет:

Отправить комментарий