В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

воскресенье, 13 сентября 2020 г.

How to Cold Brew Hojicha


Cool down in hot weather with cold brew hojicha! It’s low in caffeine and

astringency, making it a fabulous drink option for both day and night. The natural caramel flavor and sweetness makes you want to refill the cup again and again.

How to Cold Brew Hojicha

INGREDIENTS
  • 10 g hojicha (Depending on hojicha, it varies from 3 Tbsp to 5.5 Tbsp; see Notes)
  • 1 L water (4 ¼ cups)
INSTRUCTIONS
  1. Gather the ingredient. We use this cold brew coffee/tea maker.

    hojicha packages on cutting board
  2. Measure the tea leaves.

  3. Put the tea leaves in the cold brew maker.

  4. Add filtered water and let it steep in the refrigerator for 6-8 hours. Serve with or without ice. Store in the refrigerator for up to 2-3 days.

RECIPE NOTES

10 grams of Hojicha:

  1. Dark Roast from Hojicha Co. - 3 Tbsp
  2. Hanamitsu from Hojicha Co. - 4 Tbsp
  3. Gold Roast from Hojicha Co. - 3.5 Tbsp
  4. Gokujo Hojicha from Ippodo Tea Co. - 5.5 Tbsp

https://www.justonecookbook.com/how-to-cold-brew-hojicha/ 

Комментариев нет:

Отправить комментарий