В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

воскресенье, 13 сентября 2020 г.

Salmon Sashimi Bowl (Donburi)


Seafood donburi with fresh salmon sashimi and ikura over warm Japanese rice.

Garnished with shredded nori and shiso leaf. It can be easily prepared at home! 

Salmon Sashimi Bowl (Donburi)

INGREDIENTS
  • 2 servings cooked Japanese short-grain rice
  • 5 oz sashimi-grade salmon
  • 3-4 Tbsp Ikura (salmon roe)
Toppings (Optional)
To Serve With
INSTRUCTIONS
  1. Gather all the ingredients.

    Salmon Ikura Don Ingredients
  2. With a very sharp knife, slice salmon sashimi. Remove the stem of the shiso leaves.

  3. Serve steamed rice in rice bowls and let cool slightly. You do not want the hot rice to cook the sashimi. Place slices of salmon down like flower petals until you cover the rice. Place the shiso leaf and ikura on top. Garnish with kizami nori (shredded nori). Serve soy sauce in a small dish and put wasabi on the side. Mix it up and drizzle on top before you enjoy!


https://www.justonecookbook.com/salmon-ikura-don/ 

Комментариев нет:

Отправить комментарий