В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

четверг, 16 марта 2017 г.

Harissa Tofu Scramble

Of all the different ways to make your morning tofu scramble, this savory scramble, spiced with harissa, is a must-try. Harissa is a Tunisian spice that's somewhat of a catch-all for all kinds of dishes. It adds umami and spicy tastes to this scramble, in addition to tomato, red pepper, and cumin. Serve as a regular tofu scramble, or roll it up in a tortilla for the best breakfast burrito you'll ever have. 

HARISSA TOFU SCRAMBLE [VEGAN]

INGREDIENTS

  • 2 tablespoons olive oil
  • 1 red bell pepper, chopped
  • 1/2 cup tomatoes, cubed
  • 1-2 cloves garlic, minced
  • 1/4 cup tomato paste
  • 3 tablespoons harissa
  • 8 ounces extra firm tofu, crumbled
  • 1 teaspoon cumin powder
  • Salt and pepper, to taste

PREPARATION

  1. Put the olive oil, red pepper, tomatoes, and garlic in a skillet over medium heat. Stir and cook for 2 minutes.
  2. Add the rest of the ingredients, and cook, stirring constantly, for another 5-6 minutes, until the tofu is flavorful. Serve hot.
http://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/harissa-tofu-scramble/?utm_source=Green+Monster+Mailing+List&utm_campaign=e0fb3af3f4-NEWSLETTER_EMAIL_CAMPAIGN&utm_medium=email&utm_term=0_bbf62ddf34-e0fb3af3f4-106919241

Комментариев нет:

Отправить комментарий