В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

пятница, 24 марта 2017 г.

Banoffee Pie Cookie Dough

This is dessert is delicious and flashy but requires very minimal preparation or forethought. Rich chunks of coconut cookie dough are drizzled with caramel, drowned in a creamy coconut yogurt sauce and then finished with shaved dark chocolate. This is a great dessert to make for company because it's easy, shareable, and looks fantastic.

BANOFFEE PIE COOKIE DOUGH [VEGAN, GLUTEN-FREE]

INGREDIENTS

FOR THE COOKIE DOUGH:

  • 1 cup coconut flour
  • 6 tablespoons coconut nectar

FOR THE CARAMEL:

  • 3/4 cup Medjool dates
  • 3 tablespoons coconut nectar
  • 2 tablespoons water
  • 1 tablespoon vanilla powder

FOR THE TOPPING:

PREPARATION

  1. Combine the coconut flour and coconut syrup in a bowl.
  2. Divide this dough into four equal parts and press them with your palms on the bottom of small dessert bowls.
  3. In a food processor or blender, combine the ingredients for the caramel.
  4. Process them until they’re really smooth and spread this on top of the dough.
  5. Fill in coconut yogurt and garnish with chocolate shavings and banana slices.
http://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/banoffee-pie-cookie-dough/?utm_source=Green+Monster+Mailing+List&utm_campaign=d262a942e5-NEWSLETTER_EMAIL_CAMPAIGN&utm_medium=email&utm_term=0_bbf62ddf34-d262a942e5-106919241

Комментариев нет:

Отправить комментарий