В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

четверг, 16 марта 2017 г.

Kale and White Bean Crostini

Sometimes, simple recipes can save the day. For example, if you need a party appetizer, crostini is always a simple solution. In this recipe, garlic and olive oil-rubbed toast is topped with sautéed Tuscan kale and a rosemary, sage, and white bean mixture.

KALE AND WHITE BEAN CROSTINI [VEGAN, GLUTEN-FREE]

INGREDIENTS

  • 5.3 ounces Tuscan kale
  • 4 large slices bread of choice
  • 4 tablespoons cooked cannellini beans
  • 1/2 onion, sliced
  • 2 garlic cloves, minced
  • Red pepper flakes, to taste
  • Salt, to taste
  • A few sprigs of rosemary
  • 1 sage leaf
  • Extra virgin olive oil, to taste

PREPARATION

  1. Clean the kale, then steam for a few minutes. Drain, then blanch in ice water.
  2. Chop the onion, then cook it in a skillet with a bit of olive oil and crushed red pepper. Cut the kale into strips, then add it to the pan and season with salt.
  3. In a separate pan, heat olive oil, then add rosemary, sage, and beans.
  4. Toast the bread, then divide each slice in two. Rub each slice with garlic and a little bit of olive oil, then top with kale and beans. Serve immediately.
http://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/kale-and-white-bean-crostini/?utm_source=Green+Monster+Mailing+List&utm_campaign=b96a9f8b0f-NEWSLETTER_EMAIL_CAMPAIGN&utm_medium=email&utm_term=0_bbf62ddf34-b96a9f8b0f-106919241

Комментариев нет:

Отправить комментарий