В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

суббота, 18 марта 2017 г.

Garlic Pesto Smashed Potatoes

Garlic Pesto Smashed Potatoes – the best potatoes recipe ever with smashed baby
potatoes topped with delicious garlic pesto. So good!
Ingredients:
1 1/2 lbs. baby yellow potatoes, rinsed
Garlic Pesto (click for the recipe)
3 tablespoons olive oil
Salt
Ground black pepper
Chopped parsley
Method:
Bring a pot of water to boil. Add the potatoes and boil for 15 minutes. Drain and let cool.
Prepare the Garlic Pesto (click for the recipe).
Preheat the oven to 400F.
Transfer the potatoes to a baking sheet lined with parchment paper. Arrange the potatoes on the baking sheet. Using the bottom of a small sauce pan, gently smash the potatoes and flatten them. Brush the olive oil on the potatoes, then add the salt and pepper.
Bake in the oven until golden brown, about 15-20 minutes. Brush the Garlic Pesto generously on top of the smashed potatoes, top with the chopped parsley. Serve immediately.
Cook’s Note:

Save the remaining Garlic Pesto in the fridge, or use the remaining and serve with the smashed potatoes.
http://rasamalaysia.com/garlic-pesto-smashed-potatoes/

Комментариев нет:

Отправить комментарий