В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

четверг, 16 марта 2017 г.

Roasted Red Pepper Pasta Bowl

This pasta is a great meal if you need to whip something up quickly for company. The sauce is made from roasted red peppers, sun-dried tomatoes, and fresh basil, so you know it's going to be tasty. Top it with nutritional yeast or your favorite vegan cheese!

ROASTED RED PEPPER PASTA BOWL [VEGAN]

INGREDIENTS

  • 1 16-ounce can roasted red peppers
  • 10 sun-dried tomatoes, packed in oil, drained
  • 2 large garlic cloves
  • 1/4 cup raw cashews
  • 1/2 cup packed fresh basil leaves, plus more for serving
  • 12 ounces pasta of choice (gluten-free, grain-free, etc…)
  • A few handfuls fresh arugula
  • Small jar of vegan pesto
  • 4 dollops of a creamy vegan cheese

PREPARATION

  1. Cook the pasta until al dente.
  2. Put the red peppers, sun-dried tomatoes, garlic, cashews, and basil into a blender and blend them until they’re smooth and creamy.
  3. Drain the pasta, then toss with as much sauce as you like. Divide the pasta between four bowls.
  4. Top it with pesto, arugula, vegan cheese, and the extra basil leaves.
http://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/roasted-red-pepper-pasta-bowl/?utm_source=Green+Monster+Mailing+List&utm_campaign=e0fb3af3f4-NEWSLETTER_EMAIL_CAMPAIGN&utm_medium=email&utm_term=0_bbf62ddf34-e0fb3af3f4-106919241

Комментариев нет:

Отправить комментарий