В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

четверг, 16 марта 2017 г.

Hollandaise Sauce


This classic hollandaise sauce makes any dish feel decadent and indulgent. While it’s the
perfect match for just about anything, my favorite pairings are poached eggs and flaky white fish.
INGREDIENTS
  • 3 pasture-raised egg yolks
  • 1 cup melted ghee or clarified butter
  • juice of 1 lemon
  • sea salt to taste
  • freshly cracked black pepper
  • 2 tablespoons chopped fresh dill
Step 1 Separate the egg yolks from the whites and place the yolks in a large bowl and save the whites to make a frittata.

Step 2 Melt the ghee and keep it warm, but not hot. If the ghee is too hot, it will break the emulsion.

Step 3 Slowly add the warm, melted ghee into the egg yolks in a very slow stream while whisking vigorously.

Step 4 Continue to add the ghee until you have an emulsified sauce. If the hollandaise ends up too thick, add a small splash of cold water to thin it out.

Step 5 Whisk in the lemon juice, sea salt and black pepper to taste.

Step 6 Serve hollandaise sauce over poached eggs, poultry, grilled greens or flaky white fish. Garnish with chopped fresh dill. Hollandaise is best served immediately.

Note: If you do break the sauce, don’t worry. Set aside the broken sauce and start again by whisking 1-2 extra yolks then slowly whisk in the broken sauce.
http://drhyman.com/blog/2017/03/14/hollandaise-sauce/?mc_cid=b362c127a1&mc_eid=4238cd6d36

Комментариев нет:

Отправить комментарий