В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

воскресенье, 11 ноября 2018 г.

Melting Potatoes

















Looking for a side dish for tonights dinner? These melting potatoes are amazing! They are roasted in butter in a pan until the edges are all nice and golden brown and crispy before they are finished by roasting in a lemon and garlic chicken broth/sauce until the insides are so nice and soft that they melt in your moth! These melting potatoes are one of those game changing side dishes that once you try them, you’ll never go back!

Melting Potatoes

ingredients
  • 1 1/2 pounds yellow fleshed potatoes (such as Yukon gold), peeled and sliced 1 inch thick
  • 4 tablespoons butter, melted
  • 1 teaspoon thyme, chopped
  • salt and pepper to taste
  • 1 cup chicken broth or vegetable broth
  • 1 tablespoon lemon juice (optional)
  • 2 garlic cloves, lightly crushed and peeled
directions
  1. Toss the potatoes in the mixture of the butter, thyme, salt and pepper, arrange in a single layer on a metal baking pan and bake in a preheated 500F/260C over on the top-middle rack until golden brown, about 10-15 minutes, per side.
  2. Flip the potatoes again, add the broth, lemon juice and garlic and roast for another 10 minutes
Option: Sprinkle on some crumbled feta while they are still hot from the oven!
https://www.closetcooking.com/melting-potatoes/?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=20181108

Комментариев нет:

Отправить комментарий