В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

воскресенье, 2 декабря 2018 г.

Chicken Mole



















With a fresh batch of mole sauce ready the only question was what to use it on or with and a quick, easy and tasty option is smothered on chicken!

Chicken Mole

ingredients
  • 1 pound chicken
  • salt and pepper to taste
  • 1 cup mole sauce
  • 1 small onion, sliced (optional)
  • 1 tablespoon sesame seeds (optional)
  • 2 tablespoons cilantro, chopped (optional)
directions
  1. Pat the chicken dry, season with salt and pepper to taste and roast in a preheated 450F/230C oven until ligtly golden brown and cooke through, about 20-25 minutes.
  2. Serve chicken somthered in the mole sauce and optionally garnished with the onion, sesame seeds and cilantro.
Option: Feel free to poach the chicken in the mole sauce along with 1 cup chicken broth, by simmering it all in a sauce pan until the chicken is cooked, about 20-25 minutes. This works well with boneless and skinless chicken breasts.
Option: Feel free to just get a cooked rotisserie chicken, divide it and pour on the mole sauce!
Option: Grill the chicken!
Nutrition FactsCalories 411Fat 13.8g (Saturated 1gTrans 0), Cholesterol 87mgSodium 293mgCarbs 28.4g (Fiber 9.2gSugars 11g), Protein 42g
https://www.closetcooking.com/grilled-chicken-with-mole-sauce/?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=20181128

Комментариев нет:

Отправить комментарий