В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

четверг, 7 мая 2020 г.

Cashew Garlic Aioli

This Cashew Garlic Aioli is a very simple version of a homemade vegan mayo using whole plant based foods. Nothing processed, nothing crazy you wouldn’t have in your pantry, and honestly, easy peasy to whip up.

Cashew Garlic Aioli [Vegan, Oil-Free]

Ingredients

  • 1/2 cup cashews, raw *soak if you don't have high-efficiency blender
  • 2 teaspoons lemon juice
  • 1 clove garlic, minced
  • 2 teaspoons dijon mustard
  • water 1/3-1/2 cup based on desired consistency
  • pinch salt
  • 1/4 teaspoon pepper

Preparation

  1. Put all ingredients in the blender and blend for about 1 minute until aioli has reached a nice creamy consistency.
https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/cashew-garlic-aioli-vegan-oil-free/

Комментариев нет:

Отправить комментарий