В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

пятница, 21 августа 2020 г.

Lemon Ricotta Zucchini Pasta

Lemon Ricotta Zucchini Pasta
A quick and easy, summery lemon ricotta and zucchini pasta with plenty of fresh basil!


Lemon Ricotta Zucchini Pasta


Lemon Ricotta Zucchini Pasta
ingredients
  • 8 ounces pasta (gluten-free for gluten-free432)
  • 1 tablespoon olive oil
  • 2 medium zucchini, sliced, shaved or shredded
  • 2 cloves garlic, chopped
  • 1 pinch red pepper flakes (optional)
  • 1 cup (8 ounces) ricotta
  • 1/4 cup parmigiano reggiano (parmesan cheese) grated
  • 2 teaspoons fresh lemon zest
  • salt and pepper to taste
  • 2 tablespoons basil, torn
directions
  1. Start cooking the pasta as directed on the package.
  2. Meanwhile, heat the oil in a pan over medium, heat, add the zucchini and cook until just tender, about 3-5 minutes.
  3. Add the garlic and red pepper flakes and cook until fragrant, about a minute, before turning off the heat.
  4. Mix the ricotta, parmesan, lemon zest, salt and pepper.
  5. Drain the pasta reserving 1-2 cups of cooking water.
  6. Mix enough of the cooking water into the ricotta mixture to form a sauce before adding the cooked pasta and zucchini and tossing to coat evenly.
  7. Mix in the basil and enjoy!
Option: Use mint in addition to the basil!
https://www.closetcooking.com/lemon-ricotta-zucchini-pasta/?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=20200818

Комментариев нет:

Отправить комментарий