В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

понедельник, 17 августа 2020 г.

Spinach Pesto Pasta With Almond Parmesan


Packed with spinach, basil, toasted almonds and garlic, get ready to bless your pasta with a
whole heap of flavor! A convenient bonus is that this whole dish can be prepared in less than 20 minutes, perfect for a speedy evening meal.

Spinach Pesto Pasta With Almond Parmesan [Vegan]

Ingredients

For the Pasta:

  • 2 cups pasta
  • 1/2 cup peas

For the Spinach Pesto:

  • garlic cloves
  • 2 cups spinach
  • 1/2 cup basil, packed
  • 1/4 cup almonds
  • 1/4 cup olive oil
  • 1/2 cup nutritional yeast
  • 1/2 teaspoon salt
  • lemon, juiced

For the Almond Parmesan:

  • cup almonds
  • 1/2 cup nutritional yeast
  • teaspoon salt

Preparation

  1. Preheat oven to 300°F. Add all almonds (1 1/4 cups) to a large baking tray and toast in the oven for 7 mins. Allow to cool and set aside 1/4 cup of almonds for the pesto. Prepare parmesan by adding remaining almonds, nutritional yeast and salt to a blender. Pulse until crumbly. Set aside in a jar.
  2. Prepare pesto by adding all pesto ingredients to a blender and process until smooth. Add more lemon juice or oil if it’s too thick. It should be thick, but pour slowly off a spoon.
  3. Cook pasta according to packet instructions. Add in peas during the last minute of cooking. Drain, then return to the pan and stir through 2 heaped tablespoons of pesto. Serve immediately and sprinkle with a tablespoon of almond parmesan. Garnish with fresh basil leaves.
  4. Remaining pesto can be kept fresh for up to a week by covering with olive oil and storing in a jar in the fridge. Leftover almond parmesan can be stored in a jar at room temperature for up to two weeks.
https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/spinach-pesto-pasta-with-almond-parmesan-vegan/

Комментариев нет:

Отправить комментарий