В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

вторник, 8 сентября 2020 г.

Unagi Chazuke (Hitsumabushi)

Unagi Chazuke is a popular rice bowl featuring grilled/broiled eel and a hot broth is poured over to enjoy. A perfect meal for busy weeknights!

Unagi Chazuke (Hitsumabushi)

INGREDIENTS
For Broth
For Unagi Donburi
For Garnish
INSTRUCTIONS
  1. Gather all the ingredients.

    Unagi Chazuke Ingredients
To Make Broth
  1. In a small saucepan, combine dashi and konbucha.

  2. Heat the broth over medium heat and whisk well. Taste the broth and adjust with more konbucha or salt if necessary.

To Prepare Unagi
  1. Cut unagi in half (or maybe third) to fit inside your serving bowls.

  2. Line the baking sheet with parchment paper. Place unagi on top. WITHOUT preheating, put the baking sheet in the middle rack of your oven, and broil on high for 7 minutes (no need to flip).

  3. After 7 minutes or so, take it out and brush the Unagi Sauce over the fillet. Broil for another 30 to 60 seconds until you see bubbles on top of Unagi.

To Serve
  1. Cut the mitsuba and green onion into small pieces.

  2. Serve steamed rice in bowls and brush Unagi Sauce on the rice. Place unagi on top. You can cut Unagi into 1-inch pieces (easier to eat with chopsticks). Pour/brush more Unagi Sauce, if you like.

  3. Right before you serve, pour the broth over the Unagi and garnish with green onions, mitsuba and sesame seeds. Enjoy!

https://www.justonecookbook.com/unagi-chazuke/ 

Комментариев нет:

Отправить комментарий