В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

пятница, 5 февраля 2021 г.

Ginger Soy Tofu


This ginger soy tofu is a great staple to have around for when you're craving Asian

cuisine but don't necessarily want to give in to take-out. It's gingery, spicy from Sriracha, and perfectly savory from soy sauce. Let this tofu be the star of the show by serving it on a simple bed of white rice or combine it with fresh vegetables and noodles for a flavorful stir-fry.

Ginger Soy Tofu [Vegan]

Ingredients

  • 1 14-ounce package firm tofu
  • 2 garlic cloves, crushed
  • 1/2 cup soy sauce
  • 2 tablespoons sesame oil
  • 1 teaspoon chili garlic sauce or Sriracha
  • 1/2 teaspoon fresh grated ginger
  • 2 tablespoons brown sugar
  • 2 green onions, sliced thin (optional)

Preparation

  1. Slice the tofu into about 6-8 pieces.
  2. Mix all of the other ingredients in a shallow dish and add your tofu. Let marinate for about 10 minutes.
  3. Heat a saucepan on the stove. Add the tofu with the sauce and cook until tofu is heated through and sauce begins to thicken (about 2 minutes for each side of the tofu). Serve.

    https://www.onegreenplanet.org/vegan-recipe/ginger-soy-tofu/ 

    Комментариев нет:

    Отправить комментарий