В этом блоге читайте советы, которые помогут вам восстановить или сохранить своё здоровье на всех планах вашего бытия. Совет дня: Согласно Сен-Жермену, каждый палец на руке относится с определённым скандинавским богом. О, эта сложная руническая хиромантия. Как её осознать? Как понять богов? Просто! Боги - это свет! Боги любят свет! Так дайте свет богам и они будут милостивы к вам. Судьбу тоже можно лечить. Ежедневно светите на каждую ладошку по 4 минуты медицинским фильтром Биоптрона. Выздоравливайте!

четверг, 25 июня 2020 г.

BICOLOR TORTILLA SOUP

ImagenReceta
Do you love tortilla soup? This recipe will become your favorite, a rich Bicolor Tortilla Soup
made with white corn tortilla and blue corn tortilla. Serve this rich soup with slices of avocado and a bit of pork rinds. You can also add grated cheese and cream, so you will have a soup consistent with all the food groups.

Enjoy this traditional Mexican Bicolor Tortilla Soup that you will love. What would you like to serve this soup with?


BICOLOR TORTILLA SOUP

Ingredients

4 Portions
  • 1/2 cups oil
  • 5 corn tortillas, Yellow
  • 5 corn tortillas, Blues
  • 1 cup panela cheese, in medium cubes
  • 1 cup pork rind, chopped
  • 1 avocado, cut into medium cubes
  • 3 guajillo chilies, cut into strips, fried
  • 2 cans broth, for Campbell's ® tortilla soup

Preparation

Cut the tortillas into thin strips. Heat the oil in a medium skillet over medium heat and fry the tortilla strips until they are golden brown for 5 minutes. Remove the oil and drain to remove excess oil.
Heat in a medium saucepan the tortilla soup broth plus a can of water, over medium heat until it boils for 10 minutes, remove from heat.
Serve in a deep dish, a little fried tortillas, panela cheese, chicharro, avocado and fried guajillo chili. Finish by filling with the hot tortilla soup broth
https://us.kiwilimon.com/recipe/soups/bicolor-tortilla-soup

Комментариев нет:

Отправить комментарий